Cluburi Bucuresti Cluburi Bucuresti Cluburi Bucuresti Nindos
Evenimente Petreceri Control Club Campus Pride: Queer movie night by FAQiff

Eveniment de la Control Club

Campus Pride: Queer movie night by FAQiff

/ susținut de Campus Pride Bucuresti
Control Club, Str. Constantin Mille, nr. 4, Control Club, București (Victoriei) , România vezi harta
-
Campus Pride: Queer movie night by FAQiff
Afiș eveniment "Campus Pride: Queer movie night by FAQiff", susținut de
Campus Pride şi FAQiff – Feminist and Queer International Film Festival vă aşteaptă la o seară de film cu tematică queer şi feministă în Control Club...
Publicat:
304 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Evenimente trimis de pe Cluburi Bucuresti: “Campus Pride: Queer movie night by FAQiff” — Campus Pride şi FAQiff – Feminist and Queer International Film Festival vă aşteaptă la o seară de film cu tematică queer şi feministă în Control Club...

trimite

Campus Pride şi FAQiff – Feminist and Queer International Film Festival vă aşteaptă la o seară de film cu tematică queer şi feministă în Control Club, luni, 12 octombrie, de la ora 19:30.

În seara Campus Pride, veţi putea urmări 5 scurtmetraje de ficţiune. Filmele fac parte din selecția oficială FAQiff, festival de film feminist și queer, aflat anul acesta la prima ediție. Producţiile cinematografice, de o calitate indiscutabilă, au fost selectate din cele peste 1500 de filme înscrise și vorbesc onest și realist despre condiţia persoanelor queer și despre mişcarea feministă, ridicând probleme reale, despre care se vorbeşte prea puţin.

Festivalul se desfășoară sub sloganul „Arta zonei interzise” și va prezenta prin filmele proiectate, experienţe personale universal-valabile, cu care veţi putea empatiza şi prin care veţi putea înţelege mult mai profund aceste comunităţi.

Vă aşteptăm pe pagina evenimentului şi în următoarele zile când vă vom dezvălui şi ce producţii veţi putea vedea luni în Control. Intrarea este liberă, iar după proiecţie puteţi rămâne să petreceţi alături de Palomus Desdemon, care va fi în postura de DJ într-un party „Out of Control”.

Dă join şi invită-ţi şi prietenii!

Parteneri:

FAQiff:
MozaiQ:
Club Control:

Campus Pride este prima inițiativă din România ce urmărește crearea unui spațiu sigur pentru studenţii LGBTQIA+ și aliații acestora. Evenimentele organizate în cadrul Campus Pride au rol educațional, de networking și vor contribui la dezvoltarea personală și profesională a participanților. Campus Pride este un proiect MozaiQ.

MozaiQ este o nouă organizație comunitară a persoanelor LGBTQIA+ din România, care își propune să ofere reprezentativitate mai mare acestui grup în relația cu societatea. MozaiQ va identifica principalele probleme cu care se confruntă persoanele LGBTQIA+ și va încerca să elaboreze proiecte-soluții la aceste probleme.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Campus Pride: Queer movie night by FAQiff

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@cluburibucuresti.ro