🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Evenimente Concerte Hard Rock Cafe 3 ANI DE HARD ROCK CAFE IN ROMANIA

Eveniment de la Hard Rock Cafe

3 ANI DE HARD ROCK CAFE IN ROMANIA

/ susținut de Hard Rock Cafe Bucharest
Hard Rock Cafe, Str. Soseaua Kiseleff, nr. 32, Hard Rock Cafe, București (Kiseleff) , România vezi harta
Local orchestration

„...si-au petrecut trei zile si trei nopti” Ba nu! Si vor petrece trei zile si trei nopti!
Fani ai rock-ului din toata tara, de joi si pana sambata, Hard Rock Cafe va asteapta sa petreceti fara intrerupere, trei zile si trei nopti! Veniti pe 27, 28 si 29 ianuarie sa ridicam paharul in cinstea implinirii a trei ani de Hard Rock Cafe in Romania! Ne vom imbata cu muzica buna si vom umple buzunarele de cadouri si distractie!
De joi dupa-amiaza, premiile incep sa curga la Hard Rock Cafe. Intai de toate, petrecaretii care vor veni in timpul zilei la restaurantul din Herastrau purtand tricouri cu logo-ul Hard Rock Cafe vor fi rasplatiti cu un cocktail din partea casei.
Dar asta nu e nimic in comparatie cu premiile care se vor da in toate cele trei seri de voie buna! Fie ca vor fi alesi prin tombola, fie ca vor participa la concursuri, cei care vor sarbatori alaturi de noi vor avea sansa de a castiga, in fiecare seara, premii precum: card All Access cu valabilitate pe viata, Party Voucher in valoare de 400 RON, VIP PASS-uri ce asigura intrare gratuita la toate concertele sustinute la Hard Rock Cafe in 2011, cina romantica de Valentine’s Day, invitatii la diverse concerte, tricouri si multe, multe altele.
Si sa nu uitam de muzica... Petrecerea va incepe de joi seara, de la ora 21:00, cu un concert The Crossroads, cu intrare libera.
Vineri, de la aceeasi ora, va asteptam sa ne distram la concursul de Karaoke, iar sambata, de la 22:30, pe scena Hard Rock Cafe va canta intru satisfacerea publicului Satisfaction, una dintre cele mai bune trupe tribut ale legendarilor The Rolling Stones. Biletele pentru concert, in valoare de 40 lei, se pot achizitiona online pe ticketfan.ro in reteaua magazinelor Flanco si la Hard Rock Cafe.

Sa recapitulam: 27, 28 si 29 ianuarie sunt zilele Hard Rock Cafe!

Si-am incalecat pe-o sa... si v-am spus...ROCK ON!!!

Numele tau: Adresa de e-mail:
3 ANI DE HARD ROCK CAFE IN ROMANIA
Eveniment Hard Rock Cafe - 3 ANI DE HARD ROCK CAFE IN ROMANIA
si-au petrecut trei zile si trei nopti Ba nu Si vor petrece trei zile si trei nopti Fani ai rock-ului din toata tara de joi si pana sambata Hard Ro

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro