🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Evenimente Piese de teatru Godot Cafe "Accidente înspăimântătoare pe terenul de joacă" de Rajiv Joseph

Eveniment de la Godot Cafe

"Accidente înspăimântătoare pe terenul de joacă" de Rajiv Joseph

/ susținut de Godot Cafe-teatru
Godot Cafe, Str. Blanari, nr. 14, Godot Cafe, București (Centrul Vechi) , România vezi harta
Local orchestration

La Godot Cafe-Teatru bucureștenii îi pot urmări pe Tudor Aaron Istodor și Simona Cuciurianu într-o dramă cu accente comice despre accidente, răni și dragoste: „Accidente înspăimântătoare pe terenul de joacă” de Rajiv Joseph, semnat de regizorul american Ryan Whinnem, Scenografia realizată de Tudor Prodan.

Vă aşteptăm Vineri, 12 octombrie, ORA 21:30 la Godot Cafe-Teatru!
Str. Blănari, nr 4, sector 3, Bucureşti
REZERVARI
TEL: 021 31 61 682 si 073.641.4244 (L-D 11:00 – 23:00)
Spectacolul se joaca in cadrul `Noptii Albe a Teatrului Independent`, prin urmare, avem un preț special: 15 lei.

„Accidente înspăimântătoare pe terenul de joacă” spune povestea lui Doug (Tudor Aaron Istodor) şi Kayleen (Simona Cuciurianu) pe parcursul a 30 de ani de viaţă, din copilărie până la vârsta de 38 de ani. Relația dintre ei este urmărită într-un stil tragicomic din perspectiva rănilor care îi aduc, periodic, împreună, uniţi într-un mod unic şi de neînţeles pentru restul lumii. Dramaturgul Rajiv Joseph construieşte o poveste convingătoare, neconvențională, despre natura viscerală a iubirii (ne)împărtăşite. Salturile temporale succesive dintre scene dezvăluie spectatorului frânturi din relația dintre Doug şi Kayleen, în timp ce aceștia se apropie unul de celălalt sau se distrug reciproc prin răni reale şi imaginare. Piesa, prezentată la Godot în premieră pe țară, explorează cu umor harta relațiilor interumane, presărată cu ochi vineți, răni infectate și dragoste.

Autorul Rajiv Joseph este una dintre noile revelații ale teatrului american, câștigând numeroase premii precum NEA Award pentru cea mai bună piesă şi Whiting Writers Award. În 2010 a fost finalist în cursa pentru Premiul Pulitzer, cu piesa „Bengal Tiger at the Baghdad Zoo”.

Regizorul american Ryan Whinnem este director al Companiei de Teatru „Vacant Lot” în New York. A colaborat cu „Milwaukee Shakespeare”, „The Folger Theatre„ şi “The Shakespeare Theatre” şi a lucrat ca regizor în Boston, Baltimore, Washington DC şi New York City.

Regia: Ryan Whinnem | Distribuția: Tudor Aaron Istodor, Simona Cuciurianu | Scenografia și afișul: Tudor Prodan | Spectacol produs de ProDrama, Teatrul Fără Frontiere şi Godot Cafe-Teatru | Sponsor: Brâncoveanu Vinars
Mulţumiri speciale D-nei Maia Morgenstern

prodrama.ro

Numele tau: Adresa de e-mail:
Eveniment Godot Cafe - "Accidente înspăimântătoare pe terenul de joacă" de Rajiv Joseph
La Godot Cafe-Teatru bucureștenii îi pot urmări pe Tudor Aaron Istodor și Simona Cuciurianu într-o dramă cu accente comice despre accidente răni și dra

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro