🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Evenimente Concerte The Silver Church Alexandrina & Band - Live Concert @ The Silver Church Club

Eveniment de la The Silver Church

Alexandrina & Band - Live Concert @ The Silver Church Club

/ susținut de Silver Church
The Silver Church, Str. Calea Plevnei, nr. 61, The Silver Church, București (Plevnei) , România vezi harta
Local orchestration

Ultimul concert din acest an în The Silver Church Club vă invită să mergeţi pe jos, chiar dacă prin aerul rece al sărbătorilor care se apropie spre un eveniment magic, special creat pentru a face cunoştinţă cu voi înşivă, oameni calzi şi iubitori de muzică bună. Vă oferim un concert al Alexandrinei Hristov plin de clopoţei şi sunete de harpă, dar şi cu tobe şi cu bas ce vor face inimile fanilor şi prietenilor să fie mai calde înainte de Crăciun. Alături de trupa Alexandrinei, vor mai urca pe scenă invitaţii speciali (synth) şi Roxana Moişanu (harpă).

Cu Alexandrina Hristov v-aţi mai întâlnit în numeroasele ei concerte din Bucureşti şi din ţară. Ascultătorii săi deja s-au obişnuit cu ritmurile de soul, jazz, funk, electropop şi rock, pe care Alexandrina le îmbină atât de original şi plăcut, alaturi de Fisa (chitară), Ursu (bas) şi Vova (tobe). Artista, care se mândreşte cu originea ei basarabeană şi cântă în română, franceză şi rusă, a apărut pe piaţa muzicală din România în urmă cu trei ani. A absolvit Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău şi este totodată o pictoriţă extrem de apreciată.

este printre primele şi unul dintre cele mai cunoscute nume ale muzicii electronice din România. a deschis concertele Faithless, Bonobo, Dj Food sau Amon Tobin si nu este o trupă, ci este , dar şi numele albumului lansat în 2005, la realizarea căruia a colaborat cu artişti precum , Vlaicu Golcea, CTC sau Electric Brother.In anul 2008 a apărut la LaStrada Music albumul 3AM, semnat Silent Strike/Lucian Ban/Alex Harding, iar anul trecut Ioan a lansat Alb, ducând mai departe colaborarea cu artişti din zone muzicale diferite: DJ Vasile, , brazda lui novac, sau DJ Undoo.

Nu trebuie să reţineţi însă toate detaliile, ci important este să nu uitaţi: miercuri, 22 decembrie, ora 21:30, Alexandrina Hristov alături de şi Roxana Moişanu, Silver Church, Bucuresti şi sa fiţi prezenţi.

Vizitaţi:alexandrina.ro

alexandrinahristov.blogspot...Roxana Moişanu


YouTube video
Preţ bilet: 20 lei

Numele tau: Adresa de e-mail:
Alexandrina & Band - Live Concert @ The Silver Church Club
Eveniment The Silver Church - Alexandrina & Band - Live Concert @ The Silver Church Club
Ultimul concert din acest an în The Silver Church Club vă invită să mergeţi pe jos chiar dacă prin aerul rece al sărbătorilor care se apropie spre un e

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro