🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos

Eveniment de la Eventim.ro

Amorphis

/ susținut de Eventim.ro
Eventim.ro, Str. Bulevardul Bratianu, nr. 6, Eventim.ro, București (Universitate) , România vezi harta
Local orchestration

Bilete aici: eventim.ro - ro
Trupa finlandeza Amorphis revine in Romania in luna noiembrie pentru a-si prezenta live cel mai nou material al trupei, The Beginning Of Times.

Romania se numara printre tarile incluse in prima parte a turneului “The Beginning Of Times”, programat sa inceapa in iunie si sa se incheie in 2012. Pentru fanii din tara noastra, Amorphis sustine doua concerte: la Sibiu in Oldies Pub pe 8 noiembrie 2011 si la Bucuresti in Silver Church Club pe 9 noiembrie 2011 (open doors: ora 19:00, primul concert: ora 19:30).

“The Beginning Of Times”, albumul cu numarul zece in discografia Amorphis, este considerat de finlandezi drept cel mai ambitios proiect realizat in peste 20 de ani de existenta. Noul album Amorphis, inspirat din mitologia finlandeza, pune in centrul sau figura legendara a eroului Väinämöinen, a carui poveste fascinanta este perfect transpusa in cuvinte de catre Pekka Kainulainen, unul dintre cei mai apreciati artisti ai artei contemporane finlandeze.

Pe parcursul celor 12 piese, fanii se intalnesc cu binecunoscuta melancolie dark-rock Amorphis si cu emotiile intense nascute din naturaletea, unicitatea intunecata si din pasajele mai agresive ale noilor linii melodice. În plus, prima serie digipack a noului album include ca bonus piesa „Heart’s Song“.

Pe langa Romania, turneul “The Beginning Of Times” va mai include tari precum: Germania, Japonia, Taiwan, Finlanda, Belgia, Cehia sau Slovacia. Cu ocazia concertelor ce vor fi sustinute in luna noiembrie la Sibiu si la Bucuresti, finlandezii vin pentru a patra oara Romania la invitatia ARTmania: in 2009 la Arenele Romane, in 2008 la Romexpo (alaturi de Haggard) si in 2006 in cadrul festivalului ARTmania de la Sibiu.

Leprous isi va prezenta cel mai nou album impreuna cu Amorphis, in turneul de promovare “The Beginning Of Times”. Heavymetal.no spunea despre Leprous ca “nu exista ceva care sa sune asemanator cu trupa asta, ceea ce ii va duce departe” Leprous va fi “umbra” trupei Amorphis pe tot parcursul turneului European.

Nahemah vor canta in deschiderea concertelor Amorphis din Romania. Formatia spaniola se alatura norvegienilor de la Leprous in cadrul turneului de promovare al celui mai recent album Amorphis, The Beginning of Times. Grupul Nahemah s-a format in 1997 si isi ia numele de la unul dintre ingerii prostitutiei din mitologia mozaica. Spaniolii de fac repede remarcati si dupa un prim album scos pe cont propriu, in 2001 apare un al doilea material, Crysalis. Stilul Nahemah aduna la un loc influente de doom, black si death metal, cu sonoritati post rock, emo core si chiar hard core. Trupa iberica si-a lansat anul acesta discul cu numarul patru, A New Constellation, care merge intr-o zona experimentala, specifica stilului Nahemah, cu sonoritati speciale la claviaturi, saxofon si voci. Nahemah se afla pentru prima oara in Romania, dar CV-ul ii recomanda, trupa cantand alaturi de nume importante ca Moonspell, Cult Of Luna, Moonsorrow sau Alastis.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Amorphis
Eveniment Eventim.ro - Amorphis
Bilete aici http wwweventimro ro bilete amorphis-the-beginning-of-times-tour-bucuresti-silver-church-97716 eventhtmlpartnerId-2966 Trupa finlandeza Amorp

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro