🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos

Eveniment de la ARCUB

Cutia Pandorei

/ sus╚Ťinut de ARCUB
ARCUB, Str. Bucharest, ARCUB, București, România vezi harta
Local orchestration
Cutia Pandorei
'Afi╚Ö eveniment "Cutia Pandorei", sus╚Ťinut de
├Än urma deciziei de ├«nchidere a sediului din strada Bati╚Öte, ÔÇ×Cutia PandoreiÔÇŁ, noul spectacol produs de ARCUB ÔÇô Centrul Cultural al Municipiului Bucure...
Publicat:
322 vizion─âri
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Con╚Ťinut restrâns
Buton interac╚Ťiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Evenimente trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: ÔÇťCutia PandoreiÔÇŁ ÔÇö ├Än urma deciziei de ├«nchidere a sediului din strada Bati╚Öte, ÔÇ×Cutia PandoreiÔÇŁ, noul spectacol produs de ARCUB ÔÇô Centrul Cultural al Municipiului Bucure...

trimite

├Än urma deciziei de ├«nchidere a sediului din strada Bati╚Öte, ÔÇ×Cutia PandoreiÔÇŁ, noul spectacol produs de ARCUB ÔÇô Centrul Cultural al Municipiului Bucure╚Öti, continu─â s─â aib─â reprezenta╚Ťii la Sala Izvor (Liviu Ciulei) a Teatrului Bulandra, pe 6 martie de la ora 19:00.

Av├ónd premiera ├«n decembrie 2015 la sediul din strada Bati╚Öte, spectacolul s-a bucurat de mare succes la public ╚Öi de aprecierile criticii de specialitate. Regizat de Felix Alexa ╚Öi av├óndu-i ├«n distribu╚Ťie pe ╚Öi ╚śerban Pavlu, ÔÇ×Cutia PandoreiÔÇŁ ofer─â o incursiune fascinant─â ├«n universul interior al unor personaje care trec cu naturale╚Ťe de la candoare la cruzime sau de la tandre╚Ťe la crim─â.

Felix Alexa, unul dintre cei mai de succes regizori rom├óni, aduce pe scen─â un spectacol despre iluzia fericirii, care ├«i prilejuie╚Öte Marianei Mihu╚Ť un recital de excep╚Ťie. O comedie neagr─â plin─â de suspans, o produc╚Ťie teatral─â tulbur─âtoare despre ratare ╚Öi obsesia trecutului, care ├«i surprinde pe spectatori prin st─âri emo╚Ťionale extreme ╚Öi un final nea╚Öteptat.

O incursiune fascinant─â ├«n universul interior al unor personaje ce trec cu dezinvoltur─â de la candoare la cruzime, de la tandre╚Ťe la crim─â.

Un spectacol despre iluzia fericirii, ce ├«i prilejuie╚Öte Marianei Mihu╚Ť un recital de excep╚Ťie.

Katalin Thuroczy este o cunoscută autoare maghiară. A scris peste 50 de piese de teatru, traduse în toată lumea. A scris scenarii de film și televiziune și a primit numeroase premii prestigioase în Ungaria și în străinătate.

Felix Alexa: ┬źM-au atras ├«ntotdeauna actorii pasionali, care se consum─â intens pe scen─â, la fiecare repeti┼úie. Actori care se d─âruiesc cu voluptate, f─âr─â s─â se menajeze. Dar ┼či texte care s─â le prilejuiasc─â unor astfel de actori cu posibilit─â┼úi neb─ânuite, roluri care s─â fie nu numai suprinz─âtoare, dar ┼či repere pentru un fel de a ├«n┼úelege profund teatrul.

Teatrul ca mod de a tr─âi intens.

Mariana Mihu┼ú este o astfel de actri┼ú─â, un artist complex, care te poate surprinde la fiecare repeti┼úie cu noi nuan┼úe, cu o privire, cu o explozie nea┼čteptat─â de energie sau alteori cu triste┼úea cea mai ad├ónc─â, exprimat─â ├«ns─â at├ót de subtil.

Pentru ea am ales s─â montez ÔÇ×Cutia PandoreiÔÇŁ, un text ce jongleaz─â permanent cu nuan┼úe de umor negru ┼či multiple st─âri suflete┼čti.

Al─âturi de ea, un actor de for┼ú─â al tinerei genera┼úii, ┼×erban Pavlu, pe care m─â bucur c─â, acum foarte mul┼úi ani, ├«l debutam la TNB, ├«nc─â student, care m─â surprinde ┼či acum cu talentul ┼či maturitatea sa.

Al─âturi de ace┼čti actori minuna┼úi am explorat ├«n timpul repeti┼úiilor zone paradoxale ale reac┼úiilor umane.

ÔÇ×Cutia PandoreiÔÇŁ este un spectacol al emo┼úiilor profunde ┼či al st─ârilor suflete┼čti extreme. Un amestec de umor ┼či disperare. Un strig─ât ├«n neant ┬╗

Info:
Cutia Pandorei
de Katalin Thuroczy
Traducerea: Anamaria Pop
Cu: ┼či ╚śerban Pavlu
Scenografia: Andrada Chiriac
Regia, ilustra╚Ťia muzical─â ╚Öi lighting design: Felix Alexa
Asistent regie și regie tehnică: Cristina Giurgea
Durata spectacolului: 1h 30
Fotografii: Mihaela Marin

Biletele pot fi achiziţionate de la Teatrul Bulandra.
Info bilete: bulandra.ro - ro

Numele tau: Adresa de e-mail:
Cutia Pandorei
Eveniment ARCUB - Cutia Pandorei
În urma deciziei de închidere a sediului din strada Batiște Cutia Pandorei noul spectacol produs de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucure

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal ╚Öi rela╚Ťii cu clien╚Ťii v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro