🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Evenimente Lansari In Pod La Historia Cyfer Trio - Blues La Prima

Eveniment de la In Pod La Historia

Cyfer Trio - Blues La Prima

/ sus╚Ťinut de ├Än Pod La Historia
In Pod La Historia, Str. Sfantul Dumitru, nr. 3, In Pod La Historia, București (Centrul Vechi) , România vezi harta
Local orchestration
Cyfer Trio - Blues La Prima
'Afi╚Ö eveniment "Cyfer Trio - Blues La Prima", sus╚Ťinut de
Cyfer este ÔÇ×unul dintre cei mai aprecia┼úi chitari┼čti ai scenei Blues Rock din Rom├óniaÔÇŁ, ÔÇ×un maestru al interpret─ârii libere ┼či al improviza┼úieiÔÇŁ (...
Publicat: / Actualizat: 18 februarie 2014, 11:42
211 vizion─âri
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Con╚Ťinut restrâns
Buton interac╚Ťiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Evenimente trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: ÔÇťCyfer Trio - Blues La PrimaÔÇŁ ÔÇö Cyfer este ÔÇ×unul dintre cei mai aprecia┼úi chitari┼čti ai scenei Blues Rock din Rom├óniaÔÇŁ, ÔÇ×un maestru al interpret─ârii libere ┼či al improviza┼úieiÔÇŁ (...

trimite

Cyfer este ÔÇ×unul dintre cei mai aprecia┼úi chitari┼čti ai scenei Blues Rock din Rom├óniaÔÇŁ, ÔÇ×un maestru al interpret─ârii libere ┼či al improviza┼úieiÔÇŁ (Horia Neagu, Smart FM).
Este un ├«mp─âtimit al chitarei slide, cu o tehnic─â fluid─â ┼či expresiv─â ┼či o remarcabil─â energie interpretativ─â. Are un timbru vocal inconfundabil, baritonal, cu iriza┼úii metalice.
Cyfer are o experien┼ú─â concertistic─â de peste 10 ani ┼či se afl─â ├«ntr-o permanent─â c─âutare de natur─â estetic─â. Muzica lui acoper─â o gam─â variat─â de influen┼úe muzicale ┼či este un amestec muzical eclectic, o ├«mbinare armonioas─â de elemente blues, ritmuri funk, structuri specifice muzicii alternative ┼či sonorit─â┼úi exotice.
Anul 2009 coincide cu lansarea primului album de studio marca Cyfer, intitulat ÔÇ×ColorÔÇŁ.
În anul 2010, Cyfer a concertat în 20 de orașe din România, Austria și Slovacia în cadrul turneului Color Jam.
De-a lungul carierei a abordat genuri muzicale diferite, ca artist solo sau membru al unor trupe de blues-rock, Chicago blues ┼či country-blues/americana
Cyfer acord─â o importan┼ú─â deosebit─â preg─âtirii ┼či promov─ârii tinerilor muzicieni. ┼×i-a asumat un rol educativ, de mentor pentru t├ón─âra genera┼úie ┼či se implic─â activ ├«n descoperirea ┼či promovarea tinerelor talente.
Cyfer s-a remarcat prin rolul s─âu de promotor al unor valori muzicale autentice. Cu riscul de a avea o reprezentare neomogen─â ├«n mentalul colectiv, Cyfer se distan┼úeaz─â de mainstreamul comercial, de pseudovedete ┼či pseudomodele f─âcute peste noapte. Nu urm─âre┼čte succesul facil ┼či nu este dispus la compromisuri de dragul succesului de cas─â. Esen┼úa produsului s─âu muzical provine din underground, ÔÇ×adic─â din rezisten┼úa de bun sim┼ú a muzicii de valoare, a muzicii care dureaz─âÔÇŁ (Radu Lupa┼čcu, ArtaSunetelor.ro).

Claudiu Purcarin este un tobosar de exceptie, nascut intr-o familie de muzicieni, tatal percutionist la Opera Maghiara din Cluj si mama la filarmonica.
Studiaza vioara pana in clasa a 5 a si apoi percutie la liceul de muzica "Sigismund Toduta" din Cluj.
Primele tobe le are de la tatal sau, un set Doina.
A absolvit Academia de Muzica "Gheorghe Dima" din CLuj.
Colaboreaza cu Voices of Silence(1996-1998)
Gaio Pro Jazz Napocensis(1998-2002)cu care sustine turnee in Grecia(1998) si Franta(2000)
Mihai Porcisanu Quartet(2000)
Adrian Berinde(1998)
Hara(2000) cu care fimeaza un clip pentru piesa "Lasa".
Inregistreaza alaturi de trupa C.A.S.H albumul "Blame it on love"(1998).
In primavara anului 2000 este invitat de 5 dintre colegii de facultate,studenti ai clasei de percutie sa colaboreze cu trupa Hans`n Feet,trupa care ulterior isi va schimba numele in Sistem in octombrie 2000 odata cu semnarea unui contract cu casa de discuri Roton si alaturi de care cunoaste un mare succes national si international:Gala Hagi (2001) ziua Europei in Stockolm (2004) locul 3 la Eurovision 2005 in Kiev alaturi de Luminita Anghel, deschiderea concertului Depeche Mode (2006) ceremonia oficiala de primire a Romaniei in E.U. in Bruxelles (2006) revelionul 2007 in Berlin. In 2002 trupa primeste discul de aur pentru albumul "Intra in Sistem".
Din 2003, odata cu mutarea in Bucuresti incepe cariera de tobosar de session, este introdus in breasla de Raul Kusak cu care canta alaturi de Alex Tomaselli si Kibadachi in clubul Art Jazz dupa care colaboreaza cu o mare parte din aristii si trupele de blues, jazz si cover-uri: Mihai Iordache, Harry Tavitian, Ion Baciu J.R., Pedro Negrescu, Sorin Romanescu, Puiu Pascu, Virgil Popescu, Alex Man, Florin Raducanu, Catalin Milea, Garbis Dedeian, Johny Bota, Johny Raducanu, Nicolas Simion, Sorin Terinte, Marius Vernescu, Liviu Negru, Eduard Neumann, Sebastian Burneci, Michael Acker, Irina Sarbu, , , Elena Mandru, Dalma Kovacs, Alina Toma, Aminda, Rares Totu, Joe Rusi, Dan Saghin, Vlady Satean, , Bogdan Ionescu, Tudor Olaru, etc.
Din anul 2007 colaboreaza permanent cu chitaristul de blues Cyfer.
Din martie 2009 este invitat sa se alature uneia dintre trupele al carei fan este inca din adolescenta, Nightlosers, alaturi de care sustine concerte in Toronto, New York, Stockolm, Paris, Santiago de Composella, Alicante, Elche, Budapesta, Bratislava, Ulm si alaturi de care inregistreaza albumul "Cinste lor" ce urmeaza sa fie lansat in 2013.
Din 2011 incepe coaborarea cu Alina Manole alaturi de care inregistreaza albumul "Dragoste in 3".

Numele tau: Adresa de e-mail:
Cyfer Trio - Blues La Prima
Eveniment In Pod La Historia - Cyfer Trio - Blues La Prima
Cyfer este unul dintre cei mai aprecia┼úi chitari┼čti ai scenei Blues Rock din Rom├ónia un maestru al interpret─ârii libere ┼či al improviza┼úiei

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal ╚Öi rela╚Ťii cu clien╚Ťii v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro