🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Evenimente Piese de teatru ARCUB Două povești de amor

Eveniment de la ARCUB

Două povești de amor

/ susținut de ARCUB
ARCUB, Str. Bucharest, ARCUB, București, România vezi harta
Local orchestration

Sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 19.00, ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită la o nouă reprezentaţie a piesei Două poveşti de amor - un spectacol coupé format din două piese scurte, scrise de A. P. Cehov: Ursul şi Cerere în căsătorie.

Protagoniştii acestei comedii sunt: Cerasela Iosifescu, Silviu Biriş şi Ion Arcudeanu. Scenografia îi aparţine lui Bogdan Spătaru. Regia este semnată de Mircea Cornişteanu.

Reputatul critic de teatru, Ileana Lucaciu spune despre această montare: “Cheia succesului acestui spectacol o deţin fireşte actorii, remarcabili în cele două ipostaze propuse de regie.

Două poveşti de amor este un spectacol pentru marele public, cu respect cultural faţă de Cehov ().” Aşadar nu rataţi “un spectacol first class, găzduit într-o sala nouă şi elegantă!” ( Silviu Biriş)

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batişte nr 4).

Preţ: 35,00 lei (Categoria I) şi de 26,50 lei (Categoria II). Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de bilete ArCuB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 15,90 lei.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Două povești de amor
Eveniment ARCUB - Două povești de amor
Sâmbătă 20 octombrie de la ora 1900 ArCuB Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită la o nouă reprezentaţie a

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro