🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Evenimente Concerte Eventim.ro Elvis Costello - pentru prima data la Bucuresti

Eveniment de la Eventim.ro

Elvis Costello - pentru prima data la Bucuresti

/ susținut de Eventim.ro
Eventim.ro, Str. Bulevardul Bratianu, nr. 6, Eventim.ro, București (Universitate) , România vezi harta
Local orchestration

Elvis Costello concerteaza pentru prima data in Romania, pe 3 noiembrie 2011, la Sala Palatului.

Artistul britanic este cunoscut in Romania pentru piese precum “She”, “I Want You” sau pentru coloana sonora a serialului “House MD” (sezonul 2, remake-ul “Beautiful”), dar si pentru stilul sau aparte, ce combina diferite genuri de muzica – pop, rock, soul, jazz – cu vocea sa unica si cu perceptia muzicala plina de sensibilitate.

Elvis Costello si-a inceput cariera muzicala in anul 1977, cu albumul “My Aim Is True” si a fost considerat ca fiind cel mai bun compozitor dupa , precum si unul dintre cei mai importanti muzicieni dupa Beatles. De-a lungul timpului, a avut colaborari cu mari artsti, precum: , The Police, , Kid Rock sau Lee Konitz. In 2007, Costello a avut un turneu impreuna cu , turneu care s-a incheiat cu un concert grandios in New York. Celebra revista Rolling Stone Magazine l-a inclus in topul celor mai importanti artisti ai tuturor timpurilor – 100 Greatest Artists of All Time.

De un real succes s-au bucurat si piesele sale de pe coloana sonora a unor filme celebre, precum “Notting Hill” (cu Julia Roberts si Hugh Grant), “I Want You” sau “Cold Mountain”. Dealtfel, piesa “The Scarlet Tide” din “Cold Mountain” a fost nominalizata in 2004 la Premiul Oscar pentru cel mai bun cantec original.

Concertul Elvis Costello de la Bucuresti face parte dintr-un turneu pe care artistul il va tine in Europa si care va trece prin Atena, Viena, Istambul, Praga, Berlin, Amsterdam, Oslo, Stockholm, Bruxelles etc.

Biletele au fost puse in vanzare prin Reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si on-line pe eventim.ro
Dupa data de 3 octombrie, biletele vor fi disponibile la urmatoarele preturi: Bilete VIP – 350 lei, Categoria 1 – 300 lei, Categoria 2: 245 lei; Categoria 3: 195 lei, Categoria 4: 145 lei, Categoria 5: 95 lei.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Elvis Costello - pentru prima data la Bucuresti
Eveniment Eventim.ro - Elvis Costello - pentru prima data la Bucuresti
Elvis Costello concerteaza pentru prima data in Romania pe 3 noiembrie 2011 la Sala Palatului Artistul britanic este cunoscut in Romania pentru piese precum

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro