🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos

Eveniment de la Serendipity Tea

From the Heart

/ susținut de Serendipity Tea
Serendipity Tea, Str. Dumbrava Rosie, nr. 12, Serendipity Tea, București (Aviatiei) , România vezi harta
Local orchestration
From the Heart
Afiș eveniment "From the Heart", susținut de
Miercuri, 10 februarie, de la ora 20,30 vă invităm la Serendipity pentru o seară de jazz şi poveşti de iubire, cu Viorica Pintilie - voce şi Liviu Negru -...
Publicat:
227 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Evenimente trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: “From the Heart” — Miercuri, 10 februarie, de la ora 20,30 vă invităm la Serendipity pentru o seară de jazz şi poveşti de iubire, cu Viorica Pintilie - voce şi Liviu Negru -...

trimite

Miercuri, 10 februarie, de la ora 20,30 vă invităm la Serendipity pentru o seară de jazz şi poveşti de iubire, cu Viorica Pintilie - voce şi Liviu Negru - chitară.

***

O voce puternică și expresivă, cu accente grave și catifelate, VIORICA PINTILIE este pe scenă de la 15 ani, absolvind Școala de Muzică în Chișinău și un master în muzica jazz la Universitatea Națională de Muzică din București.
În 2014 și 2015, a colaborat pentru proiectul "Beatles`n`jazz" cu Cantaloop Band și Cornel Ilie, iar pentru "Elton John plays jazz" a experimentat o nouă colaborare cu grupul Cantaloop Band. În cadrul "Stagiunii de jazz" de la Teatrul Act, a făcut parte din concertul de muzică braziliană "Oceano", alături de George Natsis, Vlad Popescu și Ciprian Pop.
De asemenea, a fost invitata lui Andi Moisescu în emisiunea “Apropo TV”.
Viorica face parte și din “3 Circles” – o formulă muzicală complexă –, alături de Jimmy Cserkesz - chitară şi Ati de Chile - percuţii. Deși sunt un trio cu experiență în jazz, genul muzical abordat in aceasta formulă nu este doar jazz, ci conţine armonii funk, neo soul și trip-hop în aranjamente personale.

LIVIU NEGRU este student la UNMB, în anul 4, secția de jazz. A participat la festivalul studențesc de la Tg. Mureș, edițiile 2012, 2013, iar în 2013 a câștigat premiul cel mare la festivalul de la Sibiu împreună cu trupa Blue train. A fost bursier al Academiei Icon Arts 2012, 2013. A participat în 2013 la stagiunea de jazz de la Teatrul Act, organizată de Radio România, alături de Sorin Romanescu și Alex Man, prezentând o "Istorie a chitării de jazz". A participat la festivalul de jazz organizat de ArCuB în 2014, alături de Bucharest Jazz Orchestra și în toamna 2014 la Festivalul de jazz de la Brăila și Ploiești cu Răzvan Cojanu Quartet.

***

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare.

Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea..., cu rugămintea de a include un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

***

Rezervările la acest eveniment încep de la ora 20,00 pentru a avea timp să comandaţi şi să vă servim bunătăţi din meniul nostru până la ora 20,30, ora după care vom mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din consideraţie pentru artişti.

Numele tau: Adresa de e-mail:
From the Heart
Eveniment Serendipity Tea - From the Heart
Miercuri 10 februarie de la ora 2030 vă invităm la Serendipity pentru o seară de jazz şi poveşti de iubire cu Viorica Pintilie - voce şi Liviu Negru -

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro