🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Evenimente Concerte Hard Rock Cafe Girls Power - Concert AmbraMarie si Silvia Stefanescu

Eveniment de la Hard Rock Cafe

Girls Power - Concert AmbraMarie si Silvia Stefanescu

/ susținut de Hard Rock Cafe Bucharest
Hard Rock Cafe, Str. Soseaua Kiseleff, nr. 32, Hard Rock Cafe, București (Kiseleff) , România vezi harta
Local orchestration

Finalista XFactor 2009 si Castigatoare a Premiului Industriei Muzicale 2010 Italia pentru "cel mai spectaculos debut”, AmbraMarie va sustine la Hard Rock Cafe in 22 ianuarie, de la ora 22.30, un show cu adevarat incendiar, in care o avea invitata si pe Silvia Stefanescu: GIRLS POWER - 30 rock hits.
Timp de 90 de minute, piese care au facut istoria rock-ului din repertoriul Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, Bruce Springsteen, The Doors, Lenny Kravitz, , Skunk Anansie, Anouk, Queen, The Beatles, vor cunoaste versiuni pe cat de rafinate, pe atat de puternice, in interpretarea tinerei care si-a petrecut deja jumatate din cei 22 de ani pe scena, sub indrumarea atenta a 2 maestri emeriti: profesorul de dans Marco Ghelfi (de la Scala di Milano) si baritonul Giovanni Guerini (acelasi profesor pe care l-au avut Domingo, Carreras, Pavarotti si care mai a colaborat cu Brian Adams, Lenny Kravitz, Natalie Imbruglia).
Dintre performantele tinerei si frumoasei interprete din Peninsula trebuie amintit macar faptul ca la doar 17 ani semneaza un contract (de 5 ani) cu Warner Music care ii editeaza 2 albume ("Via DA te", "Urla") sau ca propria compozitie "I don`t mind" a fost aleasa generic pentru seria "Central Station " difuzata de MTV Europe in 2010.

Trupa care o va insoti si la Bucuresti este formata din muzicienii bergamasci: Raffaele D`Abrusco (bass), Mattia Degli Agosti (baterie), Hristo Lepri (chitara) si Miguel Vanelli (chitara).

Biletele sunt disponibile la pretul de 35 de lei pe bilete.ro si la Hard Rock Cafe.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Girls Power - Concert AmbraMarie si Silvia Stefanescu
Eveniment Hard Rock Cafe - Girls Power - Concert AmbraMarie si Silvia Stefanescu
Finalista XFactor 2009 si Castigatoare a Premiului Industriei Muzicale 2010 Italia pentru cel mai spectaculos debut AmbraMarie va sustine la Hard Rock Cafe

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro