Cluburi Bucuresti Cluburi Bucuresti Cluburi Bucuresti Nindos
Evenimente Muzica live Control Club Hot Chip DJ Set / Hidden Orchestra live - Control 8 Day 2

Eveniment de la Control Club

Hot Chip DJ Set / Hidden Orchestra live - Control 8 Day 2

/ susținut de Control Club
Control Club, Str. Constantin Mille, nr. 4, Control Club, București (Victoriei) , România vezi harta
-
Hot Chip DJ Set / Hidden Orchestra live - Control 8 Day 2
Afiș eveniment "Hot Chip DJ Set / Hidden Orchestra live - Control 8 Day 2", susținut de
A doua zi de aniversare - Control 8 HIDDEN ORCHESTRA (live) O orchestră care nu există, o orchestră imaginară asamblată în studio, de Joe Acheson, din în...
Publicat: / Actualizat: 13 octombrie 2016, 07:21
291 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Evenimente trimis de pe Cluburi Bucuresti: “Hot Chip DJ Set / Hidden Orchestra live - Control 8 Day 2” — A doua zi de aniversare - Control 8 HIDDEN ORCHESTRA (live) O orchestră care nu există, o orchestră imaginară asamblată în studio, de Joe Acheson, din în...

trimite

A doua zi de aniversare - Control 8

HIDDEN ORCHESTRA (live)

O orchestră care nu există, o orchestră imaginară asamblată în studio, de Joe Acheson, din înregistrările separate a diferiţi muzicieni din diferite zone şi curente. Sunetul dark, cu bass percuţii şi field recordings ca highlights, va fi re-creat live, pe scenă.

Un amalgam electronic/clasic de instrumente ce poate fi “încardrat” stilistic ca IDM/Classical/Dub/Electronica/Folk/Post-Rock/HipHop/DnB/Jazz cu un aer world music, un proiect solo al unui compozitor, producător şi multi-instrumentist, o colaborare laborioasă înfiinţată în Edinburgh şi “încadrată” geografic în
Brighton/Edinburg/Barcelona/Glasgow/Bristol/Praga, Hidden Orchestra produce o muzică prin natură experimentală, deloc simplă însă uşor de ascultat. Deşi totul pare complicat şi aglomerat dacă stai să te gândeşti, la ascultare totul se relaxează iar dansul urmează firesc.

În concert Orchestra este formată dintr-un nucleu Joe Acheson (bas şi electronice), Poppy Ackroyd (pian şi vioară), Tim Lane şi Jamie Graham la cele două seturi de tobe şi diferiţi oaspeţi între care obişnuiţi sunt Phil Cardwell (trompetă) şi Lumen, cu nişte audiovizuale spectaculoase. De la primul album (Night Walks, albumul lunii Septembrie la BBC Radio 1) Acheson a fost numit un geniu, şi Hidden Orchestra au primit atenţia cuvenită în măsuri din ce în ce mai mari, fiind obişnuiţi ai celor mai importante cluburi şi festivaluri din lume.

EP-ul Wingbeats va fi primul material înregistrat de la Archipelago (2012) încoace şi are deja review-uri strălucitoare. Acesta va fi lansat pe 11 Noiembrie la Thru Thoughts, precedat de concertul din Control şi urmat de un concert la Royal Albert Hall, cu Roots Manuva, Andreya Triana and Henry Wu.

Pentru a intelege mai bine ce înseamnă pentru Acheson să facă muzică el ne spune: “For as long as I can remember, I have found that what draws me to a piece of music can often be one small detail – a single characteristic or maybe a fleeting moment of beautiful sound or compelling rhythm So, for a Hidden Orchestra composition I often create lots of individual source pieces – orchestral sketches, drum arrangements, solo instrumental improvisations, manipulated field recordings – and pick out bits to reinterpret as samples with which to write a full track, combining and arranging them to create an imaginary orchestra”.

hiddenorchestra.com


HOT CHIP (DJ SET)

Un DJ set al unei trupe poate fi de cele mai multe ori plafonat pe un singur stil şi variaţiuni pe temă. Cu Hot Chip nu e cazul, singura constantă fiind vibe-urile de dans, fie că sunt synth-pop, soul, r&b, geek-rock sau techno. Fie că sunt făcute live la radio, în club sau la festivaluri, set-urile lor gasesc mereu structura potrivită ocaziei, adecvând atmosfera la scopul şi natura momentului, iar ei ştiu perfect când să facă switch-ul între ascultare şi zbenguială.

În 2007 sunt invitaţii casei de discuri Studio !K7 pentru a face parte din seria de compilaţii DJ-Kicks, unde îşi etalează lecturile muzicale preferate şi expun conceptul lor de seară reuşită - aşa cum vede Pitchfork, o structură în patru acte: a) partea de party jucăuş (Joe Jackson, Black Devil Disco Club, New Order stuff), b) blocul retro (de la This Heat la Tom Ze), c) jumătatea de oră de techno (Grauzone, Roman Flugel, Gabriel Ananda) şi d) jumătatea de oră la liber (Etta James sau Ray Charles).

Hot Chip sunt o trupă indie (indietronica) esenţială, cu albume scoase la EMI, Domino, Parlophone sau Astralverks cu premii Grammy şi Mercury, cu un fanbase impresionant ce-i urmează la cele mai mari festivaluri ale lumii şi mai ales cu o poftă nebună de a face, asculta şi pune muzică, de a face oamenii să danseze.

Vor mixa pentru noi Alexis Taylor si Joe Goddard, fondatorii trupei.

hotchip.co.uk

Numele tau: Adresa de e-mail:
Hot Chip DJ Set / Hidden Orchestra live - Control 8 Day 2
Eveniment Control Club - Hot Chip DJ Set / Hidden Orchestra live - Control 8 Day 2
A doua zi de aniversare - Control 8 HIDDEN ORCHESTRA live O orchestră care nu există o orchestră imaginară asamblată în studio de Joe Acheson din în

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@cluburibucuresti.ro