🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos

Eveniment de la ARCUB

Marfă vie

/ susținut de ARCUB
ARCUB, Str. Bucharest, ARCUB, București, România vezi harta
Local orchestration

ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită sâmbătă 2 martie, de la ora 19.00, la spectacolul Marfă vie, după A.P.Cehov, o dramatizare de Nicolae Urs.

Cu:
ANA COVALCIUCLiza Ivanovna

TUDOR SMOLEANUIvan Petrovici Bugrov

FLORIN BUSUIOC..Grigori Vasilievici Groholski

Figuraţie: Casandra Topologeanu, Cristina Giurgea


‘’Stii tu ce e talentul? Curaj, minte liberă, elan Sădeşti un copac şi te gândeşti ce o să fie peste o mie de ani” Elena Andreevna din ‘’Unchiul Vanea” de A.P.Cehov .

Marele talent a lui Cehov, face ca la o sută treizeci de ani de la publicarea nuvelei Marfă vie , să răsară un nou spectacol de teatru care are la baza opera sa.

Am it acest proiect, în perfect acord cu realizatorul dramatizării şi actorii, cu gândul de a oferi publicului un spectacol ‘’Cehov”. Clasic. Fără viziuni regizorale şi creaţii scenografice care pun în plan secundar opera autorului. Sincer, am zis: nu cred că va discuta cineva peste o sută de ani despre talentul nostru, aşa că hai să ne bucuram cu toţii, artişti şi spectatori, de cel a lui Cehov. Tipul promite

Dragoş Câmpan

Aranjament Muzical: Răzvan Dima

Asistent regie: Casandra Topologeanu

SCENOGRAFIA: MARIA DORE

REGIA: DRAGOŞ CÂMPAN

Durata spectacolului: 1oră şi 45 de minute (fără pauză)

Biletele pot fi achiziţionate la preţul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) şi 15.90 lei (reducere la Categoria II - numai pentru elevi, studenţi, pensionari pe baza prezentării legitimaţiei sau talonului de pensie) de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batişte nr 4).

Numele tau: Adresa de e-mail:
Marfă vie
Eveniment ARCUB - Marfă vie
ArCuB Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită sâmbătă 2 martie de la ora 1900 la spectacolul Marfă vie după

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro