🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Evenimente Concerte Kulturhaus No Colours Party

Eveniment de la Kulturhaus

No Colours Party

/ susținut de Kulturhaus Bukarest
Kulturhaus, Str. Sfanta Vineri, nr. 4, Kulturhaus, București (Centrul Vechi) , România vezi harta
Local orchestration

Vă spuneam la un moment dat pe pagina noastră de Facebook, una dintre cele mai importante căi de comunicare cu fanii noştri, pe lângă site-ul kulturhaus.ro, să nu care cumva să fi uitat de “Echipa Galbenă“, acei tineri frumoşi care au câştigat cu conceptul lor de party un stagiu de pregătire la noi în club, totul în urma concursului workshop “Brand Your Nightlife”, eveniment pe care l-am găzduit la Kulturhaus şi în cadrul căruia am pus de câte un speech învigorant şi sperăm educativ despre metodele de promovare online şi offline ale cluburilor din ţară. Am făcut şi o recenzie a acestei conferinţe, dacă vreţi să aflaţi sau să vă readuceţi aminte cum a fost (în caz că aţi fost sau nu prezenţi acolo).

Ei bine, împreună cu Echipa Galbenă, formată din Monica Marinescu, Andrada Elena Radu, Adelina Ilie, Alina Stan, Ionuţ Cristian Cazacu şi Adina Voicu am început să punem lucruri la cale, ne-am întâlnit de câteva ori până să scăpăm de timidităţi, am făcut meeting reports pe care le-am analizat împreună, au venit ei cu nişte idei năstruşnice şi creative, i-am ajutat şi ne-au ajutat acolo unde era cazul, iar evenimentul despre care am vorbit şi o să vă povestesc în continuare, pregătit frumos şi inteligent atât de ei cât şi de noi (e bine să ne mai lăudăm ego-ul câteodată, face bine la idei), va avea loc pe data de 14 aprilie 2011, adică joia viitoare. El va consta nu numai într-un concept de party, pe numele sau “NO COLOURS PARTY“, ci va avea ca linie principală ce va acţiona ca un stimulent creativ pentru fanii noştri şi un concurs de fotografie. Premiu substanţial, veţi vedea mai jos şi în ce constă acesta.

Tematica principală a concursului este simplă şi din ea se pot trage o sumedenie de grămezi de imaginaţii. Aţi observat în ultimul timp că pe pagina de Facebook a clubului Kulturhaus, înainte de un eveniment (de regulă concertele pe care le-am găzduit) sau cu ocazia unor schimbări fizice intervenite în club (noul spaţiu de toalete, noul spaţiu de parcat biciclete, paharele cele noi din policarbonat ce-i drept, ne-a ajutat design-ul aici, soundcheck Oigăn & Kovacs Andrasz, etc.) pozele făcute de noi aveau o singură trăsătură. Alb şi negru. Nu ne-am gândit la alte culori, sau ne-am gândit, dar am exclus ideea pe un motiv care a devenit destul de discutat în ultima vreme în lumea fotografică. “Care este diferenţa dintre fotografia color şi cea alb-negru?” sau “Vouă ce vă place mai mult, să faceţi fotografii alb-negru sau color?”. Răspunsuri sunt multe, probabil s-au creat şi secte de fotografi pe această temă, se întâlnesc ei pe forumurile dedicate şi se aruncă unul în capul altuia spunând că e mai uşor să tragi pe color decât pe alb negru. Şi invers, pentru că doar de asta se bat şi fanii Steaua cu fanii Dinamo (culorile sunt motive de ceartă şi de împăcare oriunde). Şi noi am ales o tabără, pentru că vrem să facem un party dedicat, plus că va fi organizat de noi în FestHalle, acolo unde curcubeul nu-şi are locul, iar din punctul nostru de vedere, albul şi negrul dau motive de socializare mult mai intense. Pentru că despre asta este vorba, conceptul de fotografie “Alb/Negru” se explică de multe ori ca o intensificare a sentimentelor interioare prin cele fizice, adică liniile exprimă geometrii care au un subînţeles mult mai accentuat decât dacă am acţiona sub impulsul color. Aşa credem noi, asta este tematica pe care am adoptat-o cu toţii pentru petrecere şi concurs. Subiecte şi exemple sunt destule, exemplificate atât în obiecte, portrete şi peisaje, reci dar totuşi trăibile prin substanţa lor, dar şi nuduri şi idei de conceptual puse la lucru atât cu subiecte tangibile sau intangibile, în unghiuri diferite văzute cu ochi artistic. Creativitatea este şi va fi îmbinată cu energie şi atitutine, aceste cuvinte sunt des folosite atunci când este vorba despre ceea ce promovăm noi în clubul Kulturhaus.

Totul este pregătit dar ne lipsesc fotografiile pentru acest concurs. Şi aici veţi veni pune voi umărul la treabă, pentru că aşa cum v-am spus, organizăm şi un concurs de fotografie în care sper eu sa participaţi în număr mare. Premiul cel mare este, credem noi mare, şi încă un motiv de socializare cu prietenii tăi – 100 de sticle de bere + 100 de shot-uri de tequila + 1 găleată mare de alune - Hotărârea va aparţine câştigătorului cu cine va împărţi premiul, cu prieteni vechi sau prieteni pe care îi va cunoaşte pe parcursul petrecerii din acea seară. Oricum ar fi, sigur îl va merita şi va pleca şi cu diplomă de merit acasă. Nu ştim cum va ajunge, după atâta premiu, dar avem încredere în el că nu va abuza.

Regulamentul concursului este următorul:

1. Fotografiile trebuie să fie, neapărat, nesilite de nimeni, numai alb-negru.
2. Tema fotografiilor alb-negru este alegerea voastră. Pot fi peisaje, portrete, fotografii de produs, nuduri, seminuduri, conceptuale, natură vie sau moartă, orice. Totuşi trebuie să dovedească unele veleităţi artistice.
3. Fotografiile alb-negru la alegerea voastră trebuie executate în perioada acestei săptămâni, până duminică inclusiv la ora 23:00... inclusiv. Să ştiţi că ne dăm seama dacă schimbaţi ceva sau trişaţi.
4. Atunci când sunt gata (cu post-procesări de bază în Photoshop sau alte programe de post-procesat, atunci când e cazul şi aveţi posibilitatea şi abilitatea), fotografiile sunt rugate să vină la adresa de mail echipagalbena@gmail...., alaturi de numele şi prenumele fotografului şi titlul fotografiei.
5. Premiul cel mare şi singurul va fi primit de fotograful care în perioada 11-14 aprilie adună cele mai multe like-uri pentru fotografia sa expusă de noi aici, pe pagina noastră de Facebook, într-un album special creat pentru evenimentul de joi, 14 aprilie. Acest premiu constă în: 100 de beri Tuborg + 100 de shot-uri de tequila + 1 găleată mare de alune.
6. Fotografii trebuie să fi împlinit deja 18 ani.
7. Mult succes!

Şi fiindcă tot am spus despre petrecerea “No Colours“, lucrurile stau cât mai zbânţuitor pentru toată lumea. O petrecere de joi seară în FestHalle (pentru că jos aceleaşi raţe şugubeţe vor face ordine şi debandadă în acelaşi timp), unde lumea este rugată, dar nu obligată să vină îmbrăcată în alb şi negru. Pentru că aşa se cuvine, iar imaginile ce vor apărea după această petrecere (obişnuitele noastre poze post-eveniment) vor fi şi mai încărcate de sens.

Pe blogul Kulturhaus puteţi să-i cunoaşteţi, prin intermediul unor fotografii pe care le-am realizat la noi în club, pe membrii Echipa Galbenă.

Intrarea este liberă.

Numele tau: Adresa de e-mail:
No Colours Party
Eveniment Kulturhaus - No Colours Party
Vă spuneam la un moment dat pe pagina noastră de Facebook una dintre cele mai importante căi de comunicare cu fanii noştri pe lângă site-ul kulturhausr

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro