🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Evenimente Petreceri Eventim.ro PAT METHENY TRIO

Eveniment de la Eventim.ro

PAT METHENY TRIO

/ susținut de Eventim.ro
Eventim.ro, Str. Bulevardul Bratianu, nr. 6, Eventim.ro, București (Universitate) , România vezi harta
Local orchestration

In cursul a aproape trei decade chitaristul Pat Metheny s-a indepartat de partea mai vizibila a jazz-ului pentru a explora parti necunoscute din stiluri muzicale diferite. Pat Metheny se intoarce cu un proiect nou - Orchestrion, ce dezvolta ideea din secolele 19 si 20 cu tehnologia de astazi pentru a crea o noua platforma muzicala.

"Orchestrionics"este un termen pe care il folosesc pentru a descrie o metoda de a dezvolta muzica folosind instrumente acustice si electrice care sunt controlate prin metode variate folosind bobina electronica si comprimarea aerului", declara artistul.
Artistul a castigat 17 premii Grammy in 12 categorii diferite, a colaborat cu nume consacrate precum Ornette Coleman, Steve Reich, Charlie Haden, Brad Mehldau si multi altii.

The Pat Metheny Group, infiintat in 1977, este singura trupa care a castigat premiul Grammy mai mult de sapte ori consecutiv.

Bilete aici: eventim.ro - ro

Numele tau: Adresa de e-mail:
PAT METHENY TRIO
Eveniment Eventim.ro - PAT METHENY TRIO
In cursul a aproape trei decade chitaristul Pat Metheny s-a indepartat de partea mai vizibila a jazz-ului pentru a explora parti necunoscute din stiluri muzical

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro