🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Evenimente Petreceri Control Club Refracţie - special performance at Control

Eveniment de la Control Club

Refracţie - special performance at Control

/ susținut de Control Club
Control Club, Str. Constantin Mille, nr. 4, Control Club, București (Victoriei) , România vezi harta
Local orchestration
Refracţie - special performance at Control
'Afiș eveniment "Refracţie - special performance at Control", susținut de
Luni 22 februarie, de la ora 19.00 @ Sala Berlin - Control Club: Refracție: un performance al cărui scop este acela de a explora şi reda percepţiile persoa...
Publicat: / Actualizat: 22 februarie 2016, 12:26
162 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Evenimente trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: “Refracţie - special performance at Control” — Luni 22 februarie, de la ora 19.00 @ Sala Berlin - Control Club: Refracție: un performance al cărui scop este acela de a explora şi reda percepţiile persoa...

trimite

Luni 22 februarie, de la ora 19.00 @ Sala Berlin - Control Club:

Refracție: un performance al cărui scop este acela de a explora şi reda percepţiile persoanelor cu autism.

Echipa: Nicoleta Lefter – actriță, Silvia Calin – coregraf, Velica Panduru – scenograf, George D. Stanciulescu – compozitor, Mihai Pacurar – scenograf și artist video, Adi Bulboaca – fotograf și artist video, Ruxandra Bunea – psiholog, Andrei Ostrowski – elev, Raluca Oana Radu - events & communication manager, Andreea Banciu – PR.

Intrare: 25 RON.
Biletele sunt disponibile la barul din Club Control sau la intrarea în sala de spectacol. Locurile sunt limitate!
Durata 50 min.

Ideea spectacolului a it de la volumul „Maini cuminti. Copilul meu autist” (Polirom, 2015), semnat de Ana Dragu.

Refracție este un spectacol document creionat artistic și personal care evidențiază și aduce în prin plan copii/persoane cu autism și parinții /apropiații acestora. Problemele prin care trec vis-a-vis de socializare, scoală, societate, dificultăți și placeri/pasiuni prin care isi dezvoltă personalitatea, pe segmentulul fiecăruia de interes: Cleo, Robert, Dudu, Cezar, Manu.
umaed.ro

”Refracţie încearcă să creeze un posibil dicţionar al autismului, nu prin inventarierea termenilor, ci prin găsirea unor reprezentări – verbale, vizuale, coregrafice – ale modului de gîndire şi simţire al unui copil cu autism.” (Oana Stoica - Inside autism - DILEMA veche)

"Refracţie a fost o experienţă pentru mine. Am crezut că ştiu ce este autismul până să ajung la Club Control în data de 4 noiembrie 2015. Am crezut că înţeleg şi că pot relaţiona cu copii autişti. Dar Refracţie mi-a demonstrat că nu era aşa. Spectacolul este primul care expune punctul de vedere, trăirile şi, până la urmă, sufletul unei persoane autiste. Veţi observa că evit expresia „persoană care suferă de autism”, pentru că, până în momentul de faţă nu am auzit să se fi demonstrat că persoanele autiste suferă din această cauză. Aşa cum a încercat să clarifice şi spectacolul Refracţie, autismul este o stare, un alt mod de a percepe lumea, nu neapărat o afecţiune." (Andreea Tanase - Refracţie – un spectacol complex şi necesar - Semne Bune)

Un spectacol produs de Asociatia Uma Ed Romania și Control Club în programul cultural „Ești București” 2015, finanțat de Centrul de proiecte culturale al Municipiului București – ARCUB și Primăria Municipiului București.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Refracţie - special performance at Control
Eveniment Control Club - Refracţie - special performance at Control
Luni 22 februarie de la ora 1900 Sala Berlin - Control Club Refracție un performance al cărui scop este acela de a explora şi reda percepţiile persoa

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro