🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Evenimente Degustari Serendipity Tea Sanatatea vine mancand! - Curs de nutritie cu degustare

Eveniment de la Serendipity Tea

Sanatatea vine mancand! - Curs de nutritie cu degustare

/ susținut de Serendipity Tea
Serendipity Tea, Str. Dumbrava Rosie, nr. 12, Serendipity Tea, București (Aviatiei) , România vezi harta
Local orchestration

Dragi prieteni,

Va invitam la un curs de nutritie in care veti descoperi gusturi si preparate noi pentru unii dintre dvs. Haideti sa reinvatam la timp o lectie importanta de viata si anume ca ... Sanatatea vine mancand!
curs in 2 module - sustinut de Dana Lupu
Modul I + Modul II: Miercuri, 13 Aprilie, ora 18,30

Omenirea este confruntata cu o avalansa de boli cronice, cantitati imense de hrana sunt risipite pur si simplu in tarile dezvoltate, in timp ce milioane de alti oameni sufera de foame. In topul cauzelor de deces in lume, molimele au fost inlocuite de cancer, boli de inima, diabet si alte maladii cronice, toate avand la baza alimentatia nesanatoasa. Hrana se produce acum pe scara larga, utilizandu-se noi metode de crestere, conservare si transport, insa noi suntem din ce in ce mai bolnavi. Iar generatiile ce vin sunt condamnate la a trai cu cel putin 10 ani mai putin decat generatia anterioara, doar sub efectul hranei consumate. Traim vremuri paradoxale: suntem beneficiarii celui mai mare progres material si informational, dar totusi nu mai stim care ne sunt reperele in aceasta abundenta de material si de informatie. Stim multe, avem multe, dar nu mai suntem siguri daca stim esentialul sau daca ceea ce avem reprezinta esenta pentru mentinerea fiintei noastre in stare de sanatate deplina.

Acest seminar este dedicat tuturor celor ce cauta remedii la disfunctionalitatile corpurilor lor, celor ce se simt din ce in ce mai obositi fara cauze evidente, celor ce au devenit constienti de importanta hranei dar nu au informatii concrete despre punctul de plecare sau locurile concrete de unde isi pot procura hrana ideala. Dar este dedicat si celor ce simt intutiv ca e timpul sa adopte noi obiceiuri alimentare si nu stiu cum si de unde sa isi ia puterea de a schimba ceva, cat si celor asaltati de informatii adesea divergente pe aceasta tema, care cauta acum repere noi, simple, de bun simt, care sa rezoneze cu fiinta lor.
Este dedicat tuturor celor ce simt ca simplul act de a manca e mai mult decat un automatism, fiind de fapt un act perfect constient de armonizare cu energiile intregului univers.

Pret Modul I + Modul II: 100lei

Pretul include servirea de ceai si degustarea de preparate ce vor fi prezentate in cadrul cursului.

***
Pentru rezervari asteptam mailurile voastre la: events@serendipity-tea...

Spatiul este limitat, astfel ca vom accepta un numar de maxim 15 participanti. In cazul unui numar mai mare de solicitari, vom programa o urmatoare editie a acestui seminar. Va multumim pentru intelegere!

Numele tau: Adresa de e-mail:
Sanatatea vine mancand! - Curs de nutritie cu degustare
Eveniment Serendipity Tea - Sanatatea vine mancand! - Curs de nutritie cu degustare
Dragi prieteni Va invitam la un curs de nutritie in care veti descoperi gusturi si preparate noi pentru unii dintre dvs Haideti sa reinvatam la timp o lectie

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro