🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Evenimente Degustari Serendipity Tea Sanatatea vine mancand! - Curs de nutritie cu degustare

Eveniment de la Serendipity Tea

Sanatatea vine mancand! - Curs de nutritie cu degustare

/ susținut de Serendipity Tea
Serendipity Tea, Str. Dumbrava Rosie, nr. 12, Serendipity Tea, București (Aviatiei) , România vezi harta
Local orchestration

Dragi prieteni,

Va invitam la un ceai parfumat si nu numai
Va invitam la un curs de nutritie in care veti descoperi gusturi si preparate noi pentru unii dintre dvs. Haideti sa reinvatam la timp o lectie importanta de viata si anume ca
Sanatatea vine mancand! - curs in 2 module - sustinut de Dana Lupu

Modul I: Joi 10 Martie, ora 19,00
Modul II: Marti 15 Martie, ora 19,00

Acest seminar este dedicat tuturor celor ce cauta remedii la disfunctionalitatile corpurilor lor, celor ce se simt din ce in ce mai obositi fara cauze evidente, celor ce au devenit constienti de importanta hranei dar nu au informatii concrete despre punctul de plecare sau locurile concrete de unde isi pot procura hrana ideala. Dar este dedicat si celor ce simt intutiv ca e timpul sa adopte noi obiceiuri alimentare si nu stiu cum si de unde sa isi ia puterea de a schimba ceva, cat si celor asaltati de informatii adesea divergente pe aceasta tema, care cauta acum repere noi, simple, de bun simt, care sa rezoneze cu fiinta lor.
Este dedicat tuturor celor ce simt ca simplul act de a manca e mai mult decat un automatism, fiind de fapt un act perfect constient de armonizare cu energiile intregului univers.

Dana Lupu este de formatie economist. In completarea orientarii profesionale de business s-a dedicat pasiunii pentru autocunoastere, descoperirea propriului potential, integrarea spiritualitatii in viata de zi si intelegerea legilor universului. In 2009, confruntandu-se cu provocarea unei probleme de sanatate, a invatat din aceasta experienta lectia imprietenirii cu boala, cu propriul corpul, adoptand atitudini si convingeri noi, ce ulterior s-au reflectat in alegeri si obiceiuri noi. Asa s-a nascut cursul de Nutritie Constienta.

Pret Modul I + Modul II: 120lei

Pretul unui singur modul: 70lei

Pretul include servirea de ceai si degustarea de preparate ce vor fi prezentate in cadrul cursului.

***
Pentru rezervari asteptam mailurile voastre la: events@serendipity-tea... cel tarziu pana in 9 martie ora 12,00 (este necesar sa stim numarul de participanti pentru a pregati cantitatea potrivita de preparate culinare pentru degustare). Va multumim pentru intelegere!

Spatiul este limitat, astfel ca vom accepta un numar de maxim 15 participanti. In cazul unui numar mai mare de solicitari, vom programa o urmatoare editie a acestui seminar. Va multumim pentru intelegere!

Numele tau: Adresa de e-mail:
Sanatatea vine mancand! - Curs de nutritie cu degustare
Eveniment Serendipity Tea - Sanatatea vine mancand! - Curs de nutritie cu degustare
Dragi prieteni Va invitam la un ceai parfumat si nu numai Va invitam la un curs de nutritie in care veti descoperi gusturi si preparate noi pentru unii dintre

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro