🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Evenimente Muzica live Beraria H Sanremo Music Awards - Finala Naţională România

Eveniment de la Beraria H

Sanremo Music Awards - Finala Naţională România

/ susținut de Beraria H
Beraria H, Str. Kiseleff, nr. 32, Beraria H, București (Kiseleff) , România vezi harta
Local orchestration
Sanremo Music Awards - Finala Naţională România
'Afiș eveniment "Sanremo Music Awards - Finala Naţională România", susținut de
Asociatia Amici Della Musica, reprezentant exclusiv al Festivalului si Concursului SANREMO MUSIC AWARDS , organizeaza finala nationala in data de 26 ianuarie 20...
Publicat: / Actualizat: 26 ianuarie 2016, 16:02
653 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Evenimente trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: “Sanremo Music Awards - Finala Naţională România” — Asociatia Amici Della Musica, reprezentant exclusiv al Festivalului si Concursului SANREMO MUSIC AWARDS , organizeaza finala nationala in data de 26 ianuarie 20...

trimite

Asociatia Amici Della Musica, reprezentant exclusiv al Festivalului si Concursului SANREMO MUSIC AWARDS , organizeaza finala nationala in data de 26 ianuarie 2016, orele 20.00, la Beraria H.
Concurentii calificati pentru finala in urma preselectilor vor evolua in fata unui juriu international. Castigatorul va reprezenta Romania la finala internationala din luna februarie din Italia.

Juriul are in componenta sa atat reprezentanti ai festivalului SANREMO MUSIC AWARDS, cat si specialisti in domeniul muzical din Romania.

Membrii juriului international:

Umberto “Umbi” Maggi – director artistic al Festivalului SANREMO MUSIC AWARDS – este considerat cel mai bun producator muzical, care se face vinovat de descoperirea si ascensiunea multor vedete pop italiene, de la Zucchero la Andrea Bocelli, Vasco Rossi, etc.

Convertino (proprietarul SanRemo Music Awards)

Andrea Bonomo – solist vocal in SUPER UP BAND, autor si compozitor pentru mari solisti italieni, cum ar fi: Eros Ramazzotti, Nek, Alessandra Amorosso, Giuliano Palma, Two Fingerz etc, dar si pentru X Factor si The Voice of Italy.

Laura Stone – actrita, solista pop si compozitor. Presedinta Asociatiei Amici della Musica.

Adrian Ordean – compozitor, orchestrator, instrumentist de exceptie, a cantat in unele dintre cele mai populare trupe rock romanesti: Rosu si Negru, Compact, Schimbul 3, etc. In prezent este component de baza al Trupei PACT by Leo Iorga si Adi Ordean.

Vlady Cnejevici - Compozitor, instrumentist si orchestrator, caruia multi interpreti i-au solicitat colaborarea. A facut si face parte din trupe de varf din Romania, precum Compact, Pasarea Colibi, Pacifica, I.G. Pascu & The Blue Workers, Pasarea Rock. Numele sau apare pe coperta a peste 30 de albume, alaturi de artisti apartinand unor genuri muzicale diverse.

Bogdan Pavlica – Redactor muzical si realizator Radio Romania Actualitati. Si-a inceput cariera ca membru al grupului vocal The 50’S.

RECITAL EXTRAORDINAR

SUPER UP BAND – Nume istoric printre formatiile italiene, trupa are in componenta sa patru artisti care știu cum sa modeleze decenii de experienta si sa creeze un spectacol incandescent si la fel de interesant, in orice context. Sunt la al patrulea album pop - rock propriu, dar in discografia fiecaruia se regasesc numeroase colaborari cu artisti de prestigiu din Italia.
Componenta:
Andrea - Voce, chitara acustica
Lallo - Voce, bass
Sergio - tobe
Ruben – chitara electrica

INTRAREA LIBERĂ

Rezervarile se fac la: FORMULAR REZERVARE ONLINE bit.ly - 1R87f1O
072.534.5345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
vreau@berariah.ro

Numele tau: Adresa de e-mail:
Sanremo Music Awards - Finala Naţională România
Eveniment Beraria H - Sanremo Music Awards - Finala Naţională România
Asociatia Amici Della Musica reprezentant exclusiv al Festivalului si Concursului SANREMO MUSIC AWARDS organizeaza finala nationala in data de 26 ianuarie 20

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro