🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Evenimente Concerte Hard Rock Cafe TRIBUTE THE ROLLING STONES - SATISFACTION

Eveniment de la Hard Rock Cafe

TRIBUTE THE ROLLING STONES - SATISFACTION

/ susținut de Hard Rock Cafe Bucharest
Hard Rock Cafe, Str. Soseaua Kiseleff, nr. 32, Hard Rock Cafe, București (Kiseleff) , România vezi harta
Local orchestration

Fani ai rock-ului din toata tara, haideti sa ridicam paharul in cinstea implinirii a trei ani de Hard Rock Cafe! Va invitam pe 29 ianuarie, incepand cu ora 22.30, la un concert incendiar promite sa va incalzeasca pentru restul iernii: Satisfaction, tribute Rolling Stones. Ne vom imbata cu muzica buna si vom umple buzunarele de cadouri si distractie!
Fie ca vor fi alesi prin tombola, fie ca vor participa la concursuri, cei care vor sarbatori alaturi de noi vor avea sansa de a castiga premii precum: card All Access cu valabilitate pe viata, Party Voucher in valoare de 400 RON, VIP PASS-uri ce asigura intrare gratuita la toate concertele sustinute la Hard Rock Cafe in 2011, cina de doua persoane, invitatii la diverse concerte, tricouri si multe, multe altele.
"(I Can`t Get No) Satisfaction", "Paint It, Black", “Angie”, “Ruby Tuesday”, "Jumpin` Jack Flash", “Start Me Up” , “Brown Sugar” si multe alte hituri Rolling Stones vor fi in playlistul serii, in cel mai bun concert tribute Rolling Stones.
Biletele, in valoare de 40 RON, se pot achizitiona online pe ticketfan.ro , in reteaua magazinelor Flanco si la Hard Rock Cafe.

Numele tau: Adresa de e-mail:
TRIBUTE THE ROLLING STONES - SATISFACTION
Eveniment Hard Rock Cafe - TRIBUTE THE ROLLING STONES - SATISFACTION
Fani ai rock-ului din toata tara haideti sa ridicam paharul in cinstea implinirii a trei ani de Hard Rock Cafe Va invitam pe 29 ianuarie incepand cu ora 223

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro