🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Evenimente Concerte Control Club We Singing Colors Special guest: Dor M─ârunt

Eveniment de la Control Club

We Singing Colors Special guest: Dor M─ârunt

/ sus╚Ťinut de Control Club
Control Club, Str. Constantin Mille, nr. 4, Control Club, București (Victoriei) , România vezi harta
Local orchestration
We Singing Colors Special guest: Dor M─ârunt
Afi╚Ö eveniment "We Singing Colors Special guest: Dor M─ârunt", sus╚Ťinut de
WE SINGING COLORS www.facebook.com/wesingingcolors Dor M─ârunt www.facebook.com/DorMaruntOficial Intrare: 10lei We Singing Colors este o trupa indie-pop din Bu...
Publicat: / Actualizat: 12 martie 2015, 13:11
417 vizion─âri
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Con╚Ťinut restrâns
Buton interac╚Ťiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Evenimente trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: ÔÇťWe Singing Colors Special guest: Dor M─âruntÔÇŁ ÔÇö WE SINGING COLORS www.facebook.com/wesingingcolors Dor M─ârunt www.facebook.com/DorMaruntOficial Intrare: 10lei We Singing Colors este o trupa indie-pop din Bu...

trimite

WE SINGING COLORS


Dor M─ârunt


Intrare: 10lei

We Singing Colors este o trupa indie-pop din Bucuresti, Romania.
Pana in prezent, au avut peste 100 de concerte in orasele mari din Romania, in Chennai (India), Chisinau (Moldova) si Sofia (Bulgaria).
Primul album "ÔÇťMade of wool, made of heavy metalÔÇŁ " a fost lansat in aprilie 2014.
Trupa experimenteaza intotdeauna in ceea ce priveste locurile si felurile in care canta: de la intimitatea taxi-ului ("Day for my eyes"), la atmosfera din padure (ÔÇťSay youÔÇÖre mine) si pana la scenele de Festival (Peninsula, Street Delivery, ShortÔÇÖs Up si multe altele).
Membri: Andrei Hategan (voce, chitara acustica), Roxana Niculae (voce, clapa), Vlad Ionescu (tobe) si Narcis Axinte (bass).
Unele dintre piesele lor au fost intrat pe compilatii internationale de muzica (Music Alliance Pact: ÔÇťCantec de searaÔÇŁ si ÔÇťThere when you sleepÔÇŁ).
Altele au fost difuzate la radio-uri independente din Canada si Statele Unite ale Americii ("Moscow" si "Good days, bad days") sau au devenit coloana sonora in reclame din Romania si Georgia.

wesingingcolors.wix....

youtube.com - user

Bandcamp:


BandCamp track we-singing-colors
Itunes: itunes.apple.com - us...

Dor Marunt e o formatie de indie-pop din Bucuresti.
Dupa mai multi ani de cautari, in care ea a existat doar ca proiect in mintea chitaristului Andrei Ungureanu, trupa s-a format concret in 2013, cand i s-au alaturat Dragos Crifca (chitara bas), Bogdan Olaru (voce) si Cosmin Dumbrava (tobe).
In perioada urmatoare s-a conturat directia muzicala a trupei si au avut loc primele concerte in Bucuresti ( Question Mark si B52 ).
In martie 2015 urmeaza sa fie lansat single-ul "La semnul tau" ( produs de formatie si Mihai Pop - Sysound). "Este o piesa despre fericire. Mai exact, despre fericirea de a renunta la arme, pentru a i in cea mai curajoasa aventura: calatoria inapoi, spre casa." (Andrei Ungureanu)
In perioada imediat urmatoare, Dor Marunt intentioneaza sa promoveze single-ului prin lansarea unui videoclip si printr-o serie de concerte in Bucuresti si in alte orase. Albumul pe care cei patru il au in plan se va numi "Pipera in flacari".

Numele tau: Adresa de e-mail:
We Singing Colors Special guest: Dor M─ârunt
Eveniment Control Club - We Singing Colors Special guest: Dor M─ârunt
WE SINGING COLORS wwwfacebookcom wesingingcolors Dor M─ârunt wwwfacebookcom DorMaruntOficial Intrare 10lei We Singing Colors este o trupa indie-pop din Bu

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal ╚Öi rela╚Ťii cu clien╚Ťii v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro